Код товара: 2022
Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 9786065883017
Наличие: Нет в наличии
129Lei

Produs publicat in 2012 la Curtea Veche
Data aparitiei: Iunie 2012
Colectia Biblioterapia
Traducator: Alexandra Bors
Tip coperta: Brosata
Format: 130x200
Numar pagini: 232


Putem privi aceasta carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dam acum realitatii este intr-adevar si cea mai adecvata, adevarul ultim despre noi insine? Stim cine suntem, care este puterea noastra reala si in ce rezida e?

Insa ea este, de fapt, o calatorie spirituala in care sa depasim locurile comune ale gandirii cotidiene. Cea mai inradacinata prejudecata este aceea ca suntem totuna cu mintea noastra. Intr-adevar, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar in acelasi timp este principala sursa a anxietatii noastre. Cu fluxul ei constant de ganduri despre trecut si griji legate de viitor, mintea ne macina personalitatea, linistea, potentialul si ne impiedica dezvoltarea spiritului.

Multi dintre noi vor descoperi ca obstacolul cel mai mare in calea acestei dezvoltari il reprezinta relatiile noastre cu ceilalti, mai ales relatiile intime.

Urmand lumina calauzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reala cu ceilalti. Ne putem descoperi sinele autentic, complet si perfect. Putem deveni noi insine, stapani pe forta noastra spirituala reala - daca ne abandonam momentului prezent.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!