Код товара: 2001
Производитель: Editura Tritonic
Модель: 9786069227565
Наличие: Нет в наличии
449Lei

Departe de a fi o incercare de a-mi descoperi veleitati de scriitor sau de a pretinde ca le stiu pe toate peste noapte, cartea din mana ta e bucuria simpla de a-ti impartasi cate ceva din toate cele bune pe care le-am aflat, le-am simtit, le-am trait pe pielea mea si m-au adus, alaturi de lectiile grele de viata, intr-un moment de impacare si de echilibru.

„Pretuieste viata!” nu este cartea mea. Eu sunt doar punctul de pornire. Dar miile de oameni atat de diferiti ca statut, educatie, sensibilitate, mostenire culturala, culoare a pielii, oameni de aici sau din colturi nebanuite de lume care au trecut prin viata mea, pe care i-am ascultat cu luare-aminte si m-au lasat in urma lor mai bogata, sunt cu totii co-autori, alaturi de oamenii cu har care mi-au acceptat invitatia de a scrie pentru a-ti face tie, cititorule, acest dar de intelepciune si experiente, de motivatii si idei benefice, puncte de inspiratie pentru ca tu sa simti ca viata merita traita.

Albumul conţine:

- zeci de articole organizate pe capitole cu teme dedicate în special femeilor şi mamelor, dar şi tinerelor sau femeilor de orice vârstă, cu idei utile şi pentru publicul masculin; articolele sunt scrise de autorul principal, Andreea Marin Bănică şi invitaţii săi - personalităţi şi specialişti (din medicină, sport, nutriţie, psihologie, design, fotografie, cosmetică, educaţie, drepturile femeilor, media, mediul de afaceri, ONG, etc).

- poveşti ale figurilor feminine legendare (Coco Chanel, Audrey Hepburn, Margaret Thatcher, Karen Blixen, Marie Curie, Ingrid Bergman, Irene Papas, Ana Aslan, Regina Maria a Romaniei, Maria Rosetti, Carmen Sylva, Simone Veil) puse faţă în faţă cu interviuri ale femeilor remarcabile din domenii diverse întâlnite de Andreea Marin Bănică în colţuri diferite de lume, interviuri realizate pe profilul Business Woman (prof. dr. Iulia Motoc – interviu realizat la ONU New York, Anamaria Marinca - în Germania, pe platourile de filmare ale ultimei sale producţii internaţionale, Corina Creţu – la Bruxelles, Parlamentul European, Leslie Hawke, Wajiha Harris, Iulia Dobrin, Dana Sota, Mirela Zoita-Popescu, dr. Dana Jianu, Laura Prodan, Cristiana Ionescu, Sanda Nicola).

- fotografii realizate cu sprijinul fotografului profesionist Marius Bărăgan, dar şi cu sprijinul revistelor Business Woman, Viva, The One, Tango, etc sau din arhivele personale ale autorului şi ale personalităţilor invitate.

- conţine şi DVD cadou: documentarul “Kilimanjaro 2001” realizat de Andreea Marin Bănică şi Călin Vrabie (Andreea a fost prima jurnalistă din Romania care a urcat pe Acoperişul Africii, vârful Uhuru Peak din Kilimanjaro; expediţia, realizată dupa normele internaţionale de lucru la categoria documentar tv, arată aventura urcuşului timp de o săptămână pe munte şi e urmată de prezentarea Kenyei şi Tanzaniei având-o ca ghid cu rucsacul în spinare pe Andreea, care descoperă estul Africii cu bani puţini în buzunar, având şansa să trăiască printre localnici şi să intervieveze oameni interesanţi veniţi acolo din diverse colţuri de lume)

Profitul va fi donat cauzei umanitare a mamelor care luptă împotriva cancerului

Nu este o lucrare biografică, ci un volum care vorbeşte despre echilibru şi despre cum poţi să trăieşti frumos cu ceea ce ai. Un volum inspiraţional, o carte de ţinut pe noptieră, la care să simţi nevoia să te întorci din când în când pentru a aprofunda sfaturi utile. Preţuieşte Viaţa – poveşti de viaţă, personalităţi, experienţă!

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!