Код товара: 1961
Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 9786065882850
Наличие: Кол-во ограничено
199Lei

Produs publicat in 2013 la Curtea Veche
Data aparitiei: Ianuarie 2013
Colectia Biblioterapia
Traducator: Eduard Bucescu
Tip coperta: Brosata
Format: 130x200
Numar pagini: 416


Experimentatul psihoterapeut Joseph O’Connor, unul dintre cei mai apreciati formatori in NLP, ofera cel mai bun curs introductiv tuturor celor care vor sa studieze programarea neuro-lingvistica si sa deprinda tehnicile specifice acestei abordari in psihologie.

Influenta limbajului asupra functiilor cognitive, metodele de inducere a unor stari emotionale si tehnicile de influentare a deciziilor celorlalti - acestea sunt doar cateva dintre subiectele abordate de catre Joseph O’Connor. In urma lecturii acestui volum, vei constata ca NLP-ul nu reprezinta doar o suma de tehnici eficiente, ci este si un mod original de a te gandi la lumea din jurul tau.

 

NLP-ul a inceput prin studierea unor personalitati care s-au remarcat in varii domenii de activitate, avand la baza ideea conform careia mintea umana este asemenea unui computer, iar limbajul nostru verbal si nonverbal reprezinta programele care ne permit sa ne schimbam gandirea si sa influentam alte persoane.

Desi aceste tehnici sunt, in general, intuite de oricine, NLP-ul ne ajuta sa le constientizam cu adevarat, pentru a le putea aplica oriunde si oricand vrem. O lectura fundamentala si indispensabila tuturor celor care vor sa se initieze in acest domeniu prolific.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!