Код товара: 1639
Производитель: Editura Litera
Модель: 9786066860802
Наличие: Нет в наличии
149Lei
Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Tipul Produsului: Сopertă Moale
Numărul de Pagini: 96
Editura: Litera
Data Apariției: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-686-080-2
Dimensiunile Produsului: 16,5 x 21 cm
Greutatea de Livrare, kg: 0.1200

Un ghid turistic mai puțin obișnuit – dedicat copiilor și adolescenților, cu nenumărate ilustrații și informații interesante și amuzante. În loc să înșire liste de restaurante și hoteluri, ca într-un ghid turistic pentru adulți, cartea de față spune povestea orașului Paris într-un mod inedit. Veți afla istorii fascinante despre garguie înfricoșătoare din piatră, peșteri pline cu oase, colecționari de antichități și muzicieni, castele imense și ghilotine.

Istoria este privită cu mai puțină morgă, accentul punându-se pe detaliile inedite și amuzante – de ex. „În 2005, un computer cu un software pentru recunoașterea emoțiilor a stabilit că Gioconda este fericită 83%.“ sau „Unul din șase parizieni are un câine.“ sau „La fiecare șapte ani, Turnul Eiffel este revopsit cu peste 60 de tone de vopsea!“ sau „Montmartre, înainte de a deveni un magnet pentru artiștii avangardiști, era o zonă rurală, cu podgorii.“

Ilustrațiile sunt foarte numeroase și foarte variate, de la reproducerea unor tablouri celebre la fotografii, făcând cartea foarte interesantă vizual nu numai pentru copii, ci și pentru părinți.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!