Код товара: 1402
Производитель: Editura Litera
Модель: 9786066007474
Наличие: Нет в наличии
129Lei

Existenta umana este definita, printre altele, si de nevoia de cunoastere. Aceasta ne insoteste pe parcursul intregii vieti, manifestandu-se diferit, in functie de varsta si preocupari. Oricare ar fi acestea, cunoasterea presupune mereu un proces de cercetare si invatare, iar cand i se adauga spiritul de competitie si bucuria succesului, lucrurile devin mai usor de cuprins si de asimilat. Una dintre cele mai populare metode de dobandire a informatiilor este aceea a intrebarilor si raspunsurilor. Si, daca totul este „ambalat“ intr-o forma care ne da prilejul unei competitii, fi e si numai cu noi insine, placerea descoperirii este dublata de cea a succesului.

Ghidul de cultura generala - intrebari si raspunsuri, contine intrebari din diverse domenii: arta, cultura, geografie, istorie, literatura, mitologie, stiinta, sport si laureati ai Premiului Nobel. Ea nu se multumeste sa dezvaluie doar raspunsul corect, ci ofera si explicatii detaliate, succinte, asupra informatiei respective, pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine si sa va desavarsiti cunostintele. In plus, rubrica „Stiati ca...“ aduce, pe fi ecare pagina, informatii inedite.

Cu grija pentru cititorii romani, editia de fata contine si intrebari si raspunsuri referitoare la spatiul romanesc, care va vor pune la incercare, caci nu intotdeauna raspunsurile sunt cele indeobste cunoscute. Veti gasi aceasta selectie interesanta si amuzanta. Incercati-va puterea si veti vedea cat de multe stiti... si cate mai aveti de aflat.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!