Код товара: 30123
Модель: 9789975133265
Наличие: Кол-во ограничено
169Lei

De ce tu trebuie să devii un câştigător? Şi de ce trebuie urgent să-ţi schimbi modul de gândire? De ce trebuie să investim zilnic în noi? De trebuie să fii pozitiv şi entuziasmat mereu, zi de zi? De ce trebuie să crezi în tine? De ce în viaţă ni se întâmplă lucruri pe care nu le dorim? De ce trebuie să iubim lucrurile grele care ni le dă viaţa? De ce trebuie să iubim problemele, să ne bucurăm,să zâmbim că le avem? Cât timp trebuie să muncesc ca să am succes? De ce trebuie să ai curaj? De ce trebuie să îi ajuţi pe alţii?

De ce în viaţă e important cât de cât să riscăm? De ce nu poţi câştiga mereu? De ce trebuie să mai pierzi din când în când în viaţă? De ce greutăţile şi dezamăgirile nu trebuie să te oprească din drumul tău către vise? De ce trebuie să-ţi pui scopuri mari şi nu mici? De ce trebuie să devenim zilnic mai buni? Cine ne opreşte de a deveni mai valoroşi? Cine e de vină pentru toate rezultatele noastre proaste? De ce trebuie să trăieşti fiecare zi ca ultima zi din viaţă?

De ce trebuie să munceşti până la ultima, ultima putere? De ce trebuie să fii fericit înainte de a te porni către a-ţi realiza visele? De ce trebuie să fii flămând când faci ci un lucru? De ce trebuie să te bucuri de succesul altor oameni? Ce trebuie să-ţi spui spui atunci când nu mai poţi? De ce trebuie să ai credinţă în ceea ce vrei să faci?..... DE CE NU TREBUIE SĂ RENUNŢI NICIODATĂ,NICIODATĂ,NICIODATĂ!...răspunsuri care se găsesc în carte.

Fii Câştigător,Fii Flămând,Da,Da,Da! este una dintre cele mai motivaţionale cărţi din seria dată. Aici o să găseşti ceea ce cauţi de mulţi ani, motivaţie, inspiraţie, fiori, gânduri, idei, credinţă, putere, energie, pozitivism, scopuri noi şi multe multe altele...

Este posibil să-ţi îndeplineşti toate visele din viaţa ta! DA, ESTE POSIBIL! Dar adevărata întrebare pe care trebui să o pui este, am luat aceeastă decizie?... Când cineva îţi spune ”Nu” tu să-i spui ”Da”...Nu este DA dar nu acum!
Imposibilul este un cuvânt pe care mi-a făcut mereu plăcerea să-l ignor. 

Despre autor

Chetruşca Rodion este un tânăr care s-a creat singur pe el, a trebuit să renunţe la multe în viaţă pentru a se renaşte. Este mereu flămând de viaţă, de aiubi, de lucruri simple, de a risca, de a experimenta, de necunoscut, de a cădea jos, de ase ridica, de a pierde, de a intra în zona de disconfort, de a nu se da bătut, entuziasmat, optimist, flămând de a ajuta oamenii din jur, flămând de a realiza lucruri grele şi imposibile.Totodată mai este student şi antreprenor.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!