Код товара: 1730
Производитель: Editura Litera
Модель: 9786066000000
Наличие: Нет в наличии
189Lei
 • Autor: Val McDermid
  Data aparitiei: 18.02.2011
 • Tip coperta: Broșată
 • Format: 120 x 190
 • Nr. pagini: 418

  Uneori singura soluţie este vărsarea de sânge.  Un criminal acţionează animat de cele mai perverse dorinţe, fără nici o remuşcare în faţa tinereţii şi  inocenţei victimelor. Are o listă lungă la activ şi nu lasă urme. Uciderea şi mutilarea adolescentei Jennifer Maidment este în sine un act de o cruzime înfiorătoare, iar dr. Tony Hill descoperă în scurt timp că nu este decât primul dintr-o campanie care vizează un grup de tineri aparent fără nici o legătură între ei, ademeniţi de monstru prin intermediul unei reţele de socializare online. Un nou caz înfricoşător, care îi redeşteaptă celebrului psiholog şi profiler Tony Hill fantomele trecutului.  

  „ McDermid este o scriitoare de prima mână, aflată la apogeul carierei, aşa cum o dovedeşte cu prisosinţă în Febra oaselor.”  (The Express) 

  „O succesiune strălucită de şocuri şi surprize. McDermid nu a fost niciodată mai bună.”  (The Times) 

  „McDermid este o adevărată expertă în îmbinarea elementelor hi-tech cu trucurile poliţieneşti de modă veche. Fanii romanului poliţist nu trebuie să rateze Febra oaselor.”  (The Guardian) 

  „Carol Jordan şi Tony Hill rămân, cu certitudine, cel mai impresionant duo din ficţiunea poliţistă contemporană.”  (The Spectator) 

  „McDermid rămâne neîntrecută în combinarea unor scenarii de-a dreptul înfricoşătoare într-o lectură trepidantă şi realizează un thriller deopotrivă înspăimântător şi strălucit.”  (The Observer)

  Autor vândut în peste 26 de ţări

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!