Код товара: 1848
Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 5948486004998
Наличие: Нет в наличии
119Lei

Transformă visele tale în realitate!

Trăim în medie 27 375 de zile, echivalentul a 75 de ani. Fiecare zi, fiecare secundă contează. Depinde de noi să facem din timp un aliat sau un duşman. Descătuşează-ţi întregul potenţial este cartea cu ajutorul căreia devenim conştienţi de cât de preţioasă este fiecare zi a vieţii noastre şi de modul cum trebuie gestionată această inestimabilă resursă. Există oameni care rămân ancoraţi în trecut, acumulând eşec după eşec şi oameni care reuşesc în viaţă, tocmai pentru că îşi proiectează în viitor dorinţele.

Dacă doriţi să fiţi stăpâni pe propria viaţă, Waren Veenman şi Sally Eichhorst vă oferă un set de exerciţii practice care facilitează înţelegerea şi asimilarea principiilor care conduc de la eşec la reuşită. Având caracterul unei conversaţii cu cititorul, lectura acestei cărţi oferă strategiile şi tiparele mentale care să vă asigure realismul şi pragmatismul necesar pentru succesul în viaţă.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!