Код товара: 1840
Производитель: Editura Teora
Модель: 9781594965159
Наличие: Нет в наличии
169Lei

Cine a fost invingator si cine a sfarsit prin a fi devorat in confruntarile dintre Tyrannosaurus rex si Triceratops sau dintre Diplodocus si Allosaurus?

Cu oeste 60 de milione de ani in urma, viata pe Pamant era dominata de dinozauri. Cei mai feroce purtau lupte sangeroase. Indiferent de motivul pentru care se luptau, fiecare se straduia cu disperare sa ramana in viata.

Dinozaurii si luptele dintre acestia sunt readuse la viata cu ajutorul unor ilustratii color extraordinare. Sunt evidentiate abilitatile si caracteristicile fizice care le-au permis sa se apere, sa se puna repede la adapost, sa zboare sau sa comunice in mod eficare.

Asistati la evolutia dinozaurilor si a altor reptile preistorice, precum si la schimbarile suferite de Pamantul pe care acestea le-au cutreierat.

Nimeni nu a vazut vreodata un dinozaur in carne si oase! Dinozaurii au disparut de pe Pamant cu cel putin 60 de milioane de ani inainte de aparitia primilor oameni. Oamenii de stiinta au aflat insa foarte multe lucruri despre acestia analizand ramasitele lor fosilizate.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!