Код товара: 1836
Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 9786065883772
Наличие: Нет в наличии
119Lei

Produs publicat in 2012 la Curtea Veche
Data aparitiei: Noiembrie 2012
Colectia Carti-Cheie
Traducator: Dan Taflan
Tip coperta: Brosata
Format: 130x200
Numar pagini: 320


„Odata ce te intelegi pe tine cu adevarat, nimic nu-ti va mai sta in cale.“ - Kevin Leman
„Amaraciunea, supararea si resentimentele reprezinta toxine emotionale; ne otravesc sufletele. Iertarea are un efect cauterizant. Arde emotiile bolnavicioase si ne elibereaza de otrava trecutului.“ - Kevin Leman
 
Iti poti schimba viata, in doar 5 zile!
De cate ori ai incercat sa-ti schimbi tabieturile, doar pentru a afla ca a te schimba pe tine este chiar mai dificil decat a schimba pe altcineva?
Cu ironia sa obisnuita si psihologia sa de rationalist, dr. Kevin Leman te ghideaza de-a lungul planului tau de actiune in cinci zile. Vei invata sa accepti adevarul despre tine insuti, sa-ti dezvolti increderea de sine identificand minciunile pe care ti le spui singur si eliminandu-le odata pentru totdeauna si iti vei schimba viata straduindu-te sa devii ceea ce iti doresti cu adevarat.
Daca ai putea schimba un singur lucru la tine, care ar fi acela?
 
„Ei bine, dr. Leman, spui tu, ma pot gandi la foarte multe lucruri. Cum as putea alege doar unul?“
Felicitari! Esti exact persoana pentru care am scris aceasta carte. Vezi tu, exista un motiv pentru care ai cumparat-o. Ai vrea sa vezi cateva - sau chiar mai multe - schimbari in viata ta. Poate ca ai incercat alte metode pentru a realiza aceste schimbari: i-ai cerut unui prieten sa te ajute, ai mers la un psiholog, ai tinut un jurnal, ai numarat pana la zece inainte sa faci un lucru care sa-ti creeze probleme etc. Dar au functionat? Nu. Pentru ca, daca ar fi functionat „te-ai fi reparat singur“ si nu ai avea nevoie de aceasta carte.
 
Dar nu renunta. Chiar te poti schimba in mai putin de o saptamana. Suna prea bine ca sa fie adevarat? Nu, chiar asa este. Metoda mea testata a functionat pentru copii si cupluri, si va functiona si pentru tine.
Este schimbarea miraculoasa pe care o cauti. Iti garantez acest lucru.
Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!