Код товара: 8933
Производитель: Editura Publica
Модель: 9786068360034
Наличие: Кол-во ограничено
279Lei

„Tyler Cowen, unul dintre cei mai apreciati economisti ai zilelor noastre, ne demonstreaza cum lumea super-interconectata ne schimba modul in care gandim. Fie ca facem micro-blogging pe Twitter sau ne imprietenim pe Facebook, segmentam informatiile culturale in franturi din ce in ce mai mici, pe care le ordonam si le reorganizam in mintile (si in computerele) noastre, astfel incat acestea sa raspunda nevoilor fiecaruia dintre noi. Cumparam cate o melodie de pe iTunes si  alcatuim playlisturi, in locul unui album intreg, structurat dinainte de catre producatori si  artisti.

Dupa cum arata Cowen, acum putem mai mult decat oricand sa ne conturam vietile in asa fel incat sa ne satisfacem cele mai profunde dorinte, aducand la randul nostru contributii profunde si valoroase la existenta celor din jur. Cu alte cuvinte, ne putem crea propria economie - traind, in mod mai inteligent, o viata mai fericita si  mai implinita.

Numai o minte precum aceea a lui Tyler Cowen poate aduce laolalta Facebook-ul, budismul Zen, pe Sherlock Holmes si multe altele, creand un intreg coerent si fascinant.“-  Daniel H. Pink, autorul cartii Drive (Publica, 2011)

„Daca sunteti curiosi sa aflati  incotro se indreapta societatea si  economia, nu veti gasi pe cineva capabil de observatii mai interesante si mai patrunzatoare decat Tyler Cowen. Este un vizionar autentic, iar Creaza-ti propria economie un adevarat tur de forta.“ - Robert H. Frank, autorul cartii The Economic Naturalist

„Lumea moderna ne bombardeaza cu date care abia incep sa fie organizate, de la playlisturile de pe iPod pana la fotografiile digitale de vacanta postate pe Facebook. Tyler Cowen ne ofera un tur incantator al epocii informationale, meditand asupra limitelor creativitatii, duratei atentei, modului de functionare a politicii si  asupra viitorului economiei noastre.“ - Samuel R. Sommers, profesor de psihologie, Universitatea Tufts

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!