Код товара: 1805
Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 5948486006657
Наличие: Кол-во ограничено
169Lei

Produs publicat in 2008 la Curtea Veche
Colectia Carti-Cheie
Traducator: Lucian Popescu
Tip coperta: Brosata
Format: 130x200
Numar pagini: 216


Prima parte a frumoasei povesti a lui Hafid, cel mai vestit vanzator din lume, a cunoscut un imens succes, fiind vanduta in peste 9 milioane de exemplare. In cativa ani de la aparitie, oricine auzise de ea dorea sa se inspire din povestea vietii lui Hafid si sa cunoasca succesul si implinirea cu ajutorul celor 10 pergamente ce-l initiasera pe cel mai vestit vanzator din lume.

La douazeci de ani de la debut, eroul cartii intrase deja in legenda, iar creatorul acestuia era asaltat de cititorii ce doreau sa afle continuarea povestii. Astfel s-a nascut cea de a doua parte a cartii. Eroul ne lasa mostenire pilda vietii sale si propria-i intelepciune.

Cititi si bucurati-va; intamplarile si invataturile pe care le veti gasi in aceasta carte va vor insoti pasii oriunde veti dori sa va indreptati.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!