Код товара: 1804
Производитель: Editura Amaltea
Модель: 9789737780027
Наличие: Кол-во ограничено
159Lei

Milioane de cititori au ajuns sa cunoasca celebrele "parabole babiloniene"ale lui George S. Clason. Considerate a fi adevarate surse de inspiratie, ce trateaza atatea subiecte dureros de actuale precum planificarea si obtinerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar si principii financiare extrem de solide, desi vechi de mii de ani, aceste povestiri fascinante, bogate in sfaturi si informatii extrem de utile, au devenit un model demn de urmat pentru toti autorii lumii moderne ce hotarasc sa scrie despre toate aceste teme.

Pentru cei care au citit "Arta Vanzarii" de Zig Ziglar, numele lui George S. Clason nu este o necunoscuta, iar cartea de fata vine dupa o indelunga asteptare. Paginile ei va vor purta doar aparent inapoi in timp, tocmai in indepartatul Babilon, leaganul principiilor de baza ale lumii financiare, pretuite si in zilele noastre si puse in practica in intreaga lume.

Folosind un limbaj la fel de simplu, dar si profund, precum cel biblic, acest ghid de intelegere a lumii financiare ne schiteaza o cale sigura spre prosperitate si, implicit, spre fericire. Totodata, ne ajuta sa intelegem problemele financiare cu care ne confruntam, oferindu-ne si o solutie ce ne va calauzi pe durata intregii vieti.

De la ivi.md

Cartea conţine metode pentru începători care vă ajută să evitaţi lipsa banilor. De asemenea, aici sunt elementele de bază ale cunoştinţelor în domeniul financiar. Autorul și-a asumat o misiune importantă. El le spune oamenilor cum să acumuleze o sumă decentă, și apoi să înmulțească această sumă. Cititorul va fi în vechiul Babilon, unde existau legi financiare, care sunt valabile şi acum.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!