Код товара: 10049
Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 5948486004677
Наличие: Кол-во ограничено
149Lei

V-ar plăcea să folosiţi puterea internetului pentru a vă îndeplini visele?

Aveţi această posibilitate incredibilă. Ea oferă oricui şansa de a-şi crea o viaţă mai bună — indiferent de mediul din care provine, de educaţia sau experienţa sa.
Atunci când a apărut această oportunitate, nu existau prea multe mijloace, doar oameni entuziaşti, un plan şi câteva produse… Au apărut apoi casete care să-i ajute şi pe alţii să îşi construiască propriile afaceri independente. După care s-au ivit cărţi care ofereau sfaturi despre dezvoltarea personală pe termen lung.

Pentru a-i ajuta pe oameni să aibă şi mai mult succes, au fost dezvoltate un sistem şi un model care să poată fi urmate. Sunt puse la dispoziţie instrumentele şi mediul pozitiv în care oamenii pot să se dezvolte şi să îi ajute şi pe alţii să facă la fel.

Aveţi acum la îndemână o modalitate nouă de a folosi internetul şi de a participa la comerţul pe internet. Este cea mai recentă abordare, menită să vă ajute să vindeţi mai multe produse decât oricând, şi poate servi drept un minunat instrument cu care să vă realizaţi visele.

Citiţi această carte şi transformaţi-o în realitate — pentru dumneavoastră!

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!