Код товара: 1774
Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 9786065883222
Наличие: Нет в наличии
219Lei

De ce unii antreprenori se imbogatesc, iar cei mai multi nu

Intrebare: Care este cel mai important lucru pe care trebuie sa il faca un antreprenor?

 

Raspuns: Sa creeze locuri de munca bune si stabile

Intr-o perioada in care rata somajului este in crestere si este nevoie de noi locuri de munca pentru ca economia sa-si revina, cine nu doreste sa gaseasca solutii care sa readuca rapid lucrurile la normal ? Multi asteapta un raspuns din partea guvernantilor, pana cand se conving ca acestia nu pot crea efectiv locuri de munca. Adevarul este ca o singura categorie de oameni sunt capabili sa readuca prosperitatea: antreprenorii si, mai precis, antreprenorii inzestrati cu Atingerea regelui Midas.

Te gandesti sa incepi o afacere? Ai deja una si ai vrea sa te extinzi? Atunci ai o datorie fata de tine, de familia si de ceilalti, ca inainte sa investesti timp si bani intr-o afacere, sa descoperiri sa inveti sa stapanesti cele cinci puncte ale Atingerii regelui Midas:

 

1. Tarie de caracter

2. Concentrare

3. Brand

4. Relatii

5. Lucruri marunte care conteaza

 

Exista nenumarate carti care vorbesc despre succesul in afaceri. Cea de fata este dedicata antreprenorilor si te invata despre lucruri pe care alte lucrari le omit, cuprinzand sfaturi de la doi dintre cei mai influenti antreprenori din lume.

 

Anul aparitiei 2012
Editura Curtea Veche
Dimensiuni (LxIxG) 15.5 x 22.7 x
Nr. pagini 272
Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!