Код товара: 1718
Производитель: Editura Litera
Модель: 9786066007788
Наличие: Нет в наличии
99Lei
 • Autor: Lee Child
  Data aparitiei: 18.06.2012
 • Tip coperta: Cartonată
 • Format: 107 x 177
 • Nr. pagini: 448

  Martie1997. O tânără femeie este găsită moartă în spatele unui bar din orăşelul Carter Crossing, Mississippi, nu departe de o bază militară. Criminalul este un localnic sau un soldat? Maiorul Jack Reacherdin poliţia militară primeşte misiunea de a supraveghea, sub acoperire, activitatea poliţiei locale. Folosindu-şi intuiţia înnăscută, dar şi abilităţile dobândite în lunga sa experienţă ca militar, maiorul pune cap la cap indiciile, descoperind o conspiraţie a tăcerii ce pare să urce până la cel mai înalt nivel. Prins între datoria militară şi dorinţa de a face dreptate, Jack Reacher îşi riscă viitorul profesional pentru aflarea adevărului. Iar farmecele șerifului Elizabeth Deveraux, o femeie uimitor de frumoasă, fost ofițer în infanteria marină, nu fac decât să-i complice sarcina.

  „Jack Reacher i-ar putea bate pe Bond, Dirty Harry, Jason Bourne şi Ethan Hunt cu ambele mâini legate la spate. Apoi, s-ar culca cu iubitele lor, câte două deodată, înainte de a părăsi oraşul cu ultimul autobuz.“  (The Sun)

  „Cea mai bună carte a lui Child de până acum... Reacher este deopotrivă un mare luptător și un gânditor, deopotrivă Schwarzenegger și Socrate. Crezul său va fi întotdeauna «make love and war».“  (The Independent)

  „Jack Reacher și-a cștigat de mult un loc de seamă în panteonul eroilor americani formidabili...“  (The New York Times)

  Cărțile lui Lee Child sunt traduse în 40 de limbi, în aproape 100 de țări ale lumii.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!