Producător: Editura Litera
Cod produs: 1424
Model: 9786062100919
Disponibilitate:
199Lei
 • Autor: Annie Jacobsen
  Data aparitieti: 31.08.2012
 • Tip Coperta: Cartonată
 • Format: 145 x 205
 • Nr. pagini: 544

  Zona 51 este cea mai faimoasă unitate militară din lume. Şi nu există! Aflată la doar 110 kilometri de Las Vegas, în deşertul Nevada, baza nu a fost recunoscută niciodată de guvernul american, dar Zona 51 a captivat imaginaţia multora, decenii de-a rândul.  

  Miturile şi ipotezele despre Zona 51 abundă de multă vreme, graţie secretului dens care o înconjoară. Unii pretind că aici se află extratereştri, sisteme de tuneluri subterane şi instalaţii nucleare. Alţii cred că aici a fost filmată aselenizarea. Larga răspândire a acestor zvonuri vine din faptul că nici o sursă interioară credibilă nu a divulgat adevărul despre perioada pe care a petrecut-o în Zona 51. Asta până acum.  

  Annie Jacobsen a avut acces exclusiv la 19 oameni care au servit cu mândrie şi în secret câteva decenii la această bază şi care au acum între 75 şi 92 de ani. Ea a avut, de asemenea, un acces fără precedent la alţi 55 de oameni din personalul militar şi de informaţii, savanţi, piloţi şi ingineri care au avut legătură cu baza secretă, dintre care 32 au trăit şi au lucrat acolo multă vreme.

  În Zona 51, Jacobsen ne arată ce s-a întâmplat cu adevărat în deşertul Nevada, de la testarea armelor nucleare până la construirea avioanelor supersonice secrete folosite în războiul împotriva terorismului.

 •  
Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!