Producător: Editura Litera
Cod produs: 1421
Model: 9786066007528
Disponibilitate:
199Lei
 • Autor: George Friedman
  Data aparitieti: 27.04.2012
 • Tip Coperta: Cartonată
 • Format: 140 x 210
 • Nr. pagini: 272

  Următorii 100 de ani este cartea-ochean prin care, alături de autor, putem arunca o privire în viitor. O explorare fascinantă a tiparelor istorice și geopolitice datând cu sute de ani în urmă, volumul ne oferă o serie de previziuni uimitoare despre schimbările majore pe care le va aduce cu sine secolul XXI, la nivel mondial.

  Vom afla, așadar, care sunt motivele ce vor sta la baza viitoarelor conflicte, care naţiuni vor pierde puterea economică şi care o vor câştiga şi cum ne vor afecta noile orientări tehnologice şi culturale. Cine va declanșa un nou război mondial și ce coaliții se vor forma? Ce stat va deveni o importantă putere mondială? Cine va fi motorul unui nou Război Rece? Următorii 100 de ani ține ascunse, între paginile sale, răspunsuri surprinzătoare la aceste întrebări.  

  George Friedman, politolog american, este fondatorul și directorul general al Stratfor, agenție privată de analiză geopolitică. Deseori considerat un expert media, el este autorul a șase cărți, printre careUrmătorul deceniu, apărută la Editura Litera

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!