Producător: Editura Litera
Cod produs: 1462
Model: 9786066003926
Disponibilitate:
199Lei
 • Autor: Nina Garcia
  Data aparitieti: 23.06.2011
 • Tip Coperta: Broșată
 • Format: 145 x 192
 • Nr. pagini: 272

  „Cu ce să mă îmbrac?” Fiecare dintre noi și-a pus de nenumărate ori această întrebare: cu ce să ne îmbrăcăm la birou, când mergem la cumpărături, la o petrecere sau în club, la un concert rock, la o primă întâlnire sau în atâtea alte ocazii? De ce este acest lucru atât de important pentru noi? Pentru că felul în care ne îmbrăcăm comunică lumii întregi cine suntem cu adevărat, fără să rostim un singur cuvânt. Regulile stricte, riguroase sunt inamicul stilului adevărat. Însă, de la situaţie la situaţie, există indicii, contexte şi limbaje vestimentare diferite. Fiecare eveniment impune un anumit stil şi un anumit impact, iar stăpânirea unui echilibru între aceste două aspecte este o artă care se poate învăţa. Cheia succesului constă în descoperirea stilului şi în însuşirea fără efort a limbajului modei.

  The Look Book te va învăţa acest limbaj şi cum să te îmbraci la evenimentele obişnuite din viaţa ta, astfel încât hainele pe care le porţi să te reprezinte cel mai bine. Vei învăţa să te îmbraci potrivit fără să fii pudică, să fii creativă, dar nu şi caraghioasă; încrezătoare, dar nu şi arogantă. Să nu uiţi niciodată că stilul autentic vine dinăuntru şi că trebuie să rămâi mereu fidelă propriului stil. Să nu-ţi fie teamă să adaugi fler ţinutelor recomandate în carte. Îndrăzneala este o parte integrantă a inovaţiei. Nu uita: indiferent ce haine ai purta, poartă-le cu o încredere nemaivăzută.

  Nina Garcia este critic și editor de modă, fost fashion director la publicația Elle, iar în prezent la Marie Claire. O autoritate recunoscută în domeniul modei internaționale, face parte din juriul Project Runway și este frecvent invitata unor emisiuni de televiziune, precum: The Today Show, The View și Good Morning America. A mai publicat: The Little Black Book of Style (2007), The One Hundred: A Guide to the Pieces Every Stylish Woman Must Own (2008), The Style Strategy: A Less-is-More Approach to Staying Chic and Shopping Smart (2009).

  Scopul ei, scrie Nina Garcia, este să transforme stilul femeilor, dându-le astfel încredere pentru a-și schimba viețile.

 •  
Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!