Producător: Editura Litera
Cod produs: 1456
Model: 9786068494319
Disponibilitate:
209Lei
 • Autor: Charlotte Gerson
  Data aparitieti: 08.02.2013
 • Tip Coperta: Broșată
 • Format: 150 x 230
 • Nr. pagini: 400

  Medicina modernă a făcut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reuşit să învingă cancerul, boala nemiloasă care face milioane de victime în fiecare an, la nivel mondial.

  Şi totuşi, dr. Max Gerson (1881 - 1959) ne-a oferit o rază de speranţă, prin terapia aletrnativă care îi poartă numele. În 1959, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer că ar fi cauzat de mai mulţi factori independenţi. Dintre cei 49 de astfel de factori identificaţi până în prezent, deficienţele de nutriţie, radiaţiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun şi de alcool etc., în mod surprinzător, alimentele toxice fac cel mai mare rău.

  Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, într-un fel sau altul, de ceea ce mâncăm. Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la bază o dietă care include fructe şi legume proaspete, cultivate organic, şi 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

  Dupa 70 de ani de la apriţia terapiei, timp în care mii de pacienţi au fost trataţi cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea însăşi specialist în medicina alternativă, împreuna cu dr. Morton Walker oferă şi mai multe informaţii despre efectele puternice de vindecare ale fructelor şi legumelor organice.

  Află:

  ● cum să învingi cancerul schimbând chimia organismului;

  ● cum să prepari sucuri prin terhnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare;

  ● cum să scapi de alergii, obezitate, hipertensiune şi alte boli;

  ● ce suplimente întăresc sistemul imunitar.

  Terapia Gerson - cea mai bună metodă pentru oricine a spus vreodată "Vreau să mă fac bine. Arată-mi cum".

 •  
Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!