Cod produs: 2052
Producător: Editura Corint Junior
Model: 9789731282602
Disponibilitate: Indisponibil
129Lei

AUGUST 1611.
In urma unui naufragiu, Jack Fletcher ajunge pe tarmul Japoniei - preaiubitul sau tata si intregul echipaj fusesera macelariti de piratii ninja.

Salvat de legendarul maestru al sabiei Masamoto Takeshi, singura speranta a lui Jack este sa devina un razboinic samurai. Astfel incepe pregatirea sa...

Dar viata la scoala de samurai este o continua lupta pentru supravietuire. Chiar si cu prietena sa Akiko alaturi, Jack este hartuit de ceilalti kohai si tratat ca un paria.

Cu sabia gata de atac si cu un suflet neinfricat, va reusi oare Jack sa-si dovedeasca valoarea si sa-l infrunte pe dusmanul sau de moarte?

 

Singura lui optiune era de-acum chô-geri, lovitura fluturelui. Ceea ce gandesti, asta se va intampla, isi aminti el vorbele lui sensei Yamada.

Fara sa sovaie, Jack facu un salt in aer si, deodata, toate lunile sale de antrenament se condensara intr-un singur moment.

Rasucindu-se in aer, isi roti bratele intr-un arc de cerc pentru a-si pastra echilibrul, ii spulbera lui Raiden garda cu piciorul drept si, din avant, il izbi violent cu celalalt picior in maxilar, doborandu-l fulgerator la podea.

In Butokuden se asternu o liniste sinistra. Jack ateriza cu acuratete deasupra matahalei exact cand din betisorul parfumat cazu in farfurioara ultima bucatica de cenusa. - YAME! striga uluit arbitrul.

Ippon pentru Jack!

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!