Cod produs: 2043
Producător: Editura Adevar Divin
Model: 9786068080055
Disponibilitate: Indisponibil
229Lei

Produs publicat in 2010 la Adevar divin
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Colectia Dezvoltare personala
Traducator: Mihai Popescu
Tip coperta: Cartonata
Format: 132x180
Numar pagini: 192


Nu exista limite a lucrurilor bune ce le puteti aduce cu putere in viata dumneavoastra. Prin practicarea recunostintei in fiecare zi, va veti mari puterea magnetica de a atrage o viata minunata dincolo de puterile visurilor proprii.

Cartea Secretul a devenit un fenomen international, care a inspirat milioane de oameni sa traiasca o viata extraordinara. Acum, Secretul - Cartea Recunostintei va ofera un instrument incredibil de puternic pentru a trai Secretul si pentru a aduce bucurie si armonie in fiecare domeniu al vietii dumneavoastra. Plina de observatii intuitive si de intelepciune, aceasta frumoasa carte scrisa de Rhonda Byrne ofera un cadru pentru a practica puterea recunostintei in viata de fiecare zi, permitandu-va sa atrageti in viata dumneavoastra orice lucru minunat pe care il doriti.

Secretul continua sa fie cartea fenomen in intreaga lume, un adevarat mega-bestseller international care a inspirat milioane de oameni sa traiasca vieti extraordinare. Acum apare ghidul oficial si autorizat al cartii de succes: The Secret - Secretul: Cartea Recunostintei, de Rhonda Byrne.

The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteti folosi spre a va transforma viata in fericire deplina. Cand folositi aceasta carte in fiecare zi si scrieti in ea despre toate lucrurile din viata pentru care sunteti recunoscator, veti fi apoi placut surprins de lista interminabila a gandurilor care revin la dumneavoastra si de lucrurile noi demne de recunostinta dumneavoastra. Puteti folosi The Secret - Secretul: Cartea Recunostintei spre a atrage puternic in viata dumneavoastra lucruri specifice pe care le doriti si spre a fi in deplina abundenta. 

Cartea este plina de afirmatii scrise de Rhonda Byrne menite sa aduceti bucuria si armonia in toate aspectele vietii dumneavoastra. Inspirati fiind de scrierile Rhondei, in fiecare zi veti face o lista a lucrurilor pentru care sunteti acum recunoscatori, urmata de o lista a Intentiilor de Recunostinta continand toate lucrurile dorite in viata dumneavoastra. 

The Secret - Secretul: Cartea Recunostintei are un design grafic de exceptie si este de o eleganta aparte. Aceasta carte va ajuta cititorii sa-si concentreze energiile si, in mod limpede si eficient, sa foloseasca pe deplin puterea legii atractiei in toate aspectele vietii lor. 
Nu exista limite a lucrurilor bune ce le puteti aduce cu putere in viata dumneavoastra. Prin practicarea recunostintei in fiecare zi, va veti mari puterea magnetica de a atrage o viata minunata dincolo de puterile visurilor dumneavoastra.

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!