Cod produs: 2020
Producător: Editura Curtea veche
Model: 9786065883031
Disponibilitate: Stoc Limitat
189Lei

Produs publicat in 2012 la Curtea Veche
Data aparitiei: Iunie 2012
Colectia Carti-Cheie
Traducator: Irina-Margareta Nistor
Tip coperta: Brosata
Format: 130x200
Numar pagini: 336


Puterea de convingere este una dintre cele mai vandute carti din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumarati oameni sa-si recapete increderea in sine, sa-si descopere si sa-si stapaneasca puterile mentale, sa-si cultive dorinta de a reusi in viata, si totul numai folosind arta convingerii.
Fiecare om are ceva de vandut. Unii ofera bunuri si servicii, altii o idee sau un vis. Unii isi scot la vanzare intreaga personalitate, iar altii un simplu punct de vedere care sa fie inteles de ceilalti. Reusita fiecaruia depinde de cat de convingator este.
Puterea de convingere arata, in termeni foarte limpezi, ca principiile succesului, asa cum au fost ele postulate de Hill, pot avea o influenta directa asupra capacitatii noastre de a fi convingatori si de a vinde. Bazata pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, aceasta carte prezinta punctual conceptele pe care Hillle va relua intr-o buna parte din bestsellerurile sale.

In introducerea cartii de fata, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiti experti in arta vanzarii, face o prezentare a conceptelor pe care se intemeiaza cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate avand o legatura stransa cu capacitatea noastra de convingere si cu domeniul vanzarilor.

La inceput, autorul se concentreaza atat asupra metodelor prin care sa preluam controlul asupra mintii noastre, cat si asupra modalitatilor prin care sa ne mentinem entuziasti, sa ne cultivam abilitatile de negociere si sa ne sporim capacitatea de a face prezentari convingatoare.
In urmatoarea sectiune aflam povestea lui Del Smith, un om pe care Fundatia „Napoleon Hill“ il da drept exemplu cititorilor, intrucat a dobandit un statut extraordinar prin folosirea cu succes a principiilor lui Hill, ajungand bogat si avand o viata implinita.
In final, cartea prezinta o colectie de afirmatii si pilde despre succes, scrise sau culese de Napoleon Hill. Cititi-le si valorificati-le! Va vor ajuta sa va transformati intr-un om entuziast si va vor face sa simtiti gustul succesului!
Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!