Producător: Editura Litera
Cod produs: 1467
Model: 9786066002929
Disponibilitate:
239Lei
 • Autor: Tracy Anderson
  Tip Coperta: Broșată
 • Format: 170 x 228
 • Nr. pagini: 272

  Obține corpul perfect în doar o lună!

  „Un adevărat miracol. Nu mi-am imaginat niciodată că la 30 de ani, după ce am născut doi copii, îmi voi putea transforma corpul într-atât. Metoda lui Tracy funcționează! Vei vedea rezultate pe care nu le-ai crezut vreodată posibile.“   (Gwyneth Paltrow)

  „Metoda lui Tracy Anderson îți schimbă corpul într-un mod în care nici un alt program de exerciții nu o poate face. Vei vedea rezultate remarcabile... un corp feminin și sexy!“  (Courteney Cox)  

  „Iubesc metoda lui Tracy Anderson! Cred că Tracy poate schimba orice femeie.“  (Shakira)

   Cunoscută drept cea care a modelat corpurile unor vedete precum Madonna, Stella McCartney și Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson a stabilit standardele de frumusețe pentru milioane de femei ce le iau drept model pe aceste celebrități. Metoda sa include trei programe de câte 10 zile de  exerciţii pentru conturarea muşchilor, exerciţii cardiovasculare complementare și un regim alimentar ce pune accentul pe alimente bogate în nutrienţi şi fibre, eliminând astfel „vinovaţii” îngrăşării pe calea cea mai rapidă şi mai sănătoasă. Urmând această metodă, vei afla că este într-adevăr posibil să-ţi reinventezi silueta. Fii pregătită să-ţi transformi visele în realitate!

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!