Producător: Editura Litera
Cod produs: 1401
Model: 9786068494425
Disponibilitate:
259Lei
 • Autor: Andrew Roberts
  Tip Coperta: Cartonată
 • Format: 140 x 200
 • Nr. pagini: 976

  Al Doilea Război Mondial a durat 2174 de zile, a costat 1.5 trilioane de dolari și în el și-au pierdut viața 50 de milioane de oameni. Cu greu ne mai putem imagina astăzi, la peste 70 de ani de la încheierea conflictului, dimensiunile lui.  

  Scrisă de cel pe care The Economist l-a numit „cel mai strălucit istoric militar britanic“, Furtuna războiului este o istorie magistrală, bazată pe o concepție nouă asupra motivelor care au dus la înfrângerea germanilor și a japonezilor. Teza lui Roberts este că nu neapărat Aliații au câștigat, ci mai degrabă Hitler a pierdut războiul din cauza unor decizii strategice greșite și, mai ales, din cauza nerenunțării la ideologia nazistă. Perfectă pentru cititorii care doresc o perspectivă nouă asupra luptelor și campaniilor decisive, de la Dunkerque la Ziua Z, Furtuna războiului este o examinare puternică și solid documentată a cauzelor și a consecințelor marii conflagrații.

  Andrew Roberts este unul dintre cei mai prestigioși istorici britanici, membru al Societății Regale de Literatură și autorul unor cărți premiate și ecranizate. Printre acestea se numără Napoleon and Wellington(2001), Hitler and Churchill: Secrets of Leadership (2003) și Masters and Commanders (2008).

  Cea mai bună carte de istorie militară a anului 2010, în Marea Britanie.

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!