Producător: Editura Litera
Cod produs: 1435
Model: 9789736755934
Disponibilitate:
79Lei
 • Autor: Will Cuppy
  Data aparitieti: 31.03.2009
 • Tip Coperta: Broșată
 • Format: 140 x 210
 • Nr. pagini: 176

  Alegerea lui Barack Obama marchează mai mult decât o simpla schimbare de decor pe scena politica internaţională. Se vorbeşte tot mai des despre „fenomenul Obama” nu numai in Statele Unite, ci şi întreaga lume.

  Eva Thomas îşi propune să explice cum s-a ajuns la momentul deciziei istorice din data de 4 noiembrie 2008, oferind o analiză în profunzime a principalelor strategii şi etape ale luptei electorale, bătălia strânsă dintre Hillarz Clinton şi Barack Obama pentru obţinerea nominalizării din partea Partidului Democrat, revenirea în forţă a veteranului Jhon McCain, intrarea explozivă în joc a guvernatorului de Alaska, Sarah Palin. Cartea dezvăluie în exclusivitate multe dintre dedesupturile campaniei.

  Jurnalist la Newsweek şi scriitor de succes, Eva Thomas (n.1951) a câştigat numeroase premii de presă, printre care National Magazine Award în 1998, pentru o anchetă jurnalistică pe marginea scandalului Monica Lewinsky. Printre celelalte cărţi ale sale se numără o biografie a lui Robert Kennedy, precum şi bestsellerulSea of Thunder (2006).  

  „O relatare bine documentată, echidistantă, scrisă cu îndemânare de jurnaliţtii politici de la Newsweek, contribuind la conturarea imaginii de erou ce i-a fost atribuită în ultimul timp lui Barack Obama.”          (New York Times Book Review)

 •  
Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!