Producător: Editura Litera
Cod produs: 1463
Model: 9789736755743
Disponibilitate:
359Lei
 • Autor: Frederic Delavier
  Data aparitieti: 30.09.2010
 • Tip Coperta: Broșată
 • Format: 197 x 255
 • Nr. pagini: 144

  Descoperă singur Anatomia unui corp perfect, una dintre cele mai bine vândute cărţi de bodybuilding pe plan mondial!

  Vei putea studia corpul omenesc în mişcare cu ajutorul a mai mult de 400 de ilustraţii bogat colorate. Imaginile înfăţişează muşchii solicitaţi în timpul fiecărui exerciţiu şi modul în care interacţionează grupurile musculare între ele, dar şi cu tendoanele şi cu structurile osoase. Este ca şi cum am fi radiografiat corpul omenesc în timpul exerciţiilor pentru a-ţi oferi imagini sugestive, de profunzime, ale masei musculare.

  Această carte cuprinde şi capitole dedicate analizei anatomice a celor mai frecvente răni şi accidente petrecute în timpul antrenamentelor. De asemenea, te învaţă şi ce trebuie să faci să le previi sau cum să le tratezi. Vei găsi descrise amănunţit 115 exerciţii pentru braţe, piept, spate, picioare, fese şi abdomen, adică pentru cele mai importante grupele musculare.

  Autorul cărţii este Frédéric Delavier, vicecampion al Franţei la ridicări de greutăţi în 1990, fost editor şef la revista PowerMag din Franţa şi redactor la publicaţia Le Monde du Muscle. El a studiat pictura şi cursuri de disecţie la Facultatea de medicină din Paris. A făcut cercetări de anatomie comparată la Muzeul de istorie naturală din Paris şi a realizat reconstituiri ştiinţifice în cadrul unor programe de paleontologie.

 
Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!