Producător: Editura Litera
Cod produs: 9789736759079
Disponibilitate: Indisponibil
139Lei

Autor: G. Puia Negulescu, G. Mencinicopschi
Data aparitieti: 16.11.2010

  • Tip Coperta: Broșată
  • Format: 130 x 210
  • Nr. pagini: 350

    După cum afirma medicul grec Hipocrat, în secolul al IV-lea î.Hr., alimentele trebuie să fie şi medicamente, iar medicamentele să vină din alimentele noastre. Mai mult decât un rol funcţional, alimentele ne ajută să ne menţinem sănătatea şi chiar să prevenim apariţia bolilor. Societatea modernă este din ce în ce mai preocupată de rolul nutriţiei, mai ales având în vedere dificultatea alegerii unui mod de hrănire adecvat şi apariţiei bine cunoscutelor E-uri (fitochimicele de sinteză industrială), multe dintre ele foarte nocive.

    Cartea de faţă vă prezintă detaliat rolul alimentelor şi al substanţelor considerate esenţiale pentru menţinerea sănătăţii. Autorii sunt două personalităţi în domeniul nutriţiei, prof. dr. Gh. Mencinicopschi, specialist în alimentaţie şi nutriţie umană, directorul Institutului de Cercetări pentru Chimie Alimentară, şi prof. dr. G. Puia Negulescu, specialist în nutriţie comparativă, membru al Societăţii Americane de Chimie.

  •  
Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!