Producător: Editura Litera
Cod produs: 9786067411218
Disponibilitate: Stoc Limitat
459Lei

National Geographic Society este una dintre cele mai mari organizaţii ştiinţifice şi educaţionale nonprofit din lume. Fondată în 1888 cu scopul de a „îmbogăţi şi difuza cunoştinţe despre geografie“, activitatea societăţii doreşte să inspire oamenii să aibă grijă de planetă. National Geographic reflectă lumea prin intermediul revistelor, programelor de televiziune, filmelor, muzicii şi programelor de radio, cărţilor, DVD-urilor, hărţilor, expoziţiilor, evenimentelor, programelor editoriale şcolare, interactive media şi produselor sale.

Revista National Geographic, publicaţia oficială a societăţii, ce apare în limba engleză şi în 33 de ediţii locale, este citită de peste 38 de milioane de oameni în fiecare lună. Canalul National Geographic este urmărit în 320 de milioane de case, în 34 de limbi şi în 166 de ţări. National Geographic Digital Media primeşte peste 15 milioane de vizitatori pe lună.

National Geographic a finanţat peste 9400 de proiecte de cercetare, conservare şi explorare şi sprijină un program educaţional ce promovează dobândirea de cunoştinţe în domeniul geografiei.

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!