Cod produs: 33655
Producător: Editura All
Model: 9789735718169
Disponibilitate: Stoc Limitat
139Lei

Unica printre cartile care prezinta activitatea fara precedent a lui Jack Welch, 29 de secrete ale leadershipului de la Jack Welch analizeaza genialitatea in afaceri a acestuia. Indiferent daca esti manager care incearca sa ajunga in top sau un director general care intentioneaza sa se mentina pe pozitie, vei invata din aceasta carte cum sa-ti incorporezi in propria activitate principiile calauzitoare ale lui Welch printre care:

Descoperirea celor mai bune idei, indiferent de unde provin acestea.
Insuflarea unei mentalitati a angajatilor in care calitatea sa ocupe primul loc. 
Crearea unei culturi care sa creasca productivitatea la toate nivelurile. Jack Welch este cel mai stralucit om de afaceri al timpului nostru si probabil al tuturor timpurilor.
Descopera metodele interactive care stau in spatele succesului sau din 29 de secrete ale leadershipului de la Jack Welch si incepe sa le aplici chiar de azi in procesele de luare a deciziilor.

Robert Slater este expert in cariera si contributiile lui Jack Welch la mediul afacerilor. Un veteran care a lucrat mai mult de 25 de ani cu Time, Newsweek si UPI, Slater a scris peste 12 carti de business, inclusiv Get better or Get Beaten si Jack Welch and the GE Way.

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!